ПриватБанк проведе квітневу \”зелену\” толоку в Жовтневому парку Чернівців

ПриватБанк оголосив про проведення 9 квітня 2016 року традиційної всеукраїнської толоки, в ході якої банкіри, клієнти та партнери банку планують прибрати та озеленити найпопулярніші серед містян парки, сквери, набережні та зони відпочинку.

В Чернівцях толока пройде в Жовтневому парку в суботу 9 квітня, початок о 10-00. Штабами суботника, відповідальними за організацію, стануть Чернівецькі відділення ПриватБанку.

\”Зелена толока – це чудова традиція, яка щороку знаходить все більшу підтримку у більшості жителів нашого міста і області, – каже Євген Маховіков, керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку. – Ми вже третій рік поспіль будемо прибирати один з найгарніших парків міста – Жовтневий”.

Разом з банком проводять свої суботники сотні українських компаній, бюджетні підприємства, металургійні заводи і футбольні клуби.

У \”зеленій\” толоці може взяти участь кожен. Для цього достатньо звернутися в найближче відділення ПриватБанку або в сервісний центр за номером телефону 3700. Детальна інформація про суботник є на сайті nasubbotnik.com.ua та на Facebook.

Запрошуємо підтримати ініціативу банку всіх бажаючих і небайдужих до чистоти рідного міста. Гарний настрій і позитивні емоції гарантовані всім учасникам!

peredplata