Буковинці зможуть літати до Італії, на жаль, не з Чернівців

Буковинці зможуть літати до Італії, на жаль, не з Чернівців20 травня 2016 розпочинається виконання нового регулярного рейсу між Івано-Франківськом та Брешією.
Пряме авіасполучення об\’єднає Прикарпаття та Буковину з найрозгалуженішим залізничним центром північної Італії – містом Брешія.

Сполучення Мілан – Венеція, Лекко – Бергамо, Парма – Модена та Рим – Кремона являються ключовими частинами розвиненої транспортної мережі, що включає в себе Брешія.

Завдяки вдалому розташуванню та безкоштовному трансферу, що буде здійснюватись з аеропорту \”Gabriele D\’Annunzio\” Airport до залізничної станції в Брешії, пасажири зможуть значно заощадити свій час та кошти на подорож до Італії.

Виконання рейсів буде здійснюватись двічі на тиждень у зручний для пасажирів час:
– виліт з Івано-Франківська о 10:15 за місцевим часом;
– виліт з Брешії о 12:15 за місцевим часом.

Загальна тривалість польоту на сучасному реактивному літаку типу Embraer ERJ-145 не займе більше двох годин.

Обслуговування на борту буде здійснюватись в економічному класі.

Повна вартість квитка, враховуючи всі збори, складе від 3400 гривень за квиток в одному напрямку, та від 5600 гривень в обох напрямках відповідно.
З питань придбання квитків та додаткової інформації звертайтесь в офіс компанії «МКМ» та на сайт авіакомпанії «WINDROSE airlines ».

Авіакомпанія «WINDROSE airlines» заснована у 2003 році. У 2007 році WINDROSE airlines отримала сертифікат експлуатанта та почала виконувати регулярні та чартерні перевезення під власним брендом. На сьогоднішній день основним напрямком діяльності авіакомпанії є організація та виконання чартерних, корпоративних, туристичних та VIP рейсів. Парк авіакомпанії нараховує 4 літаків типу Airbus А-321, 1 літак типу Airbus А-320 та далекомагістральний літак типу Airbus А-330 .

ТОВ \”МКМ\” була заснована в 1992році. Протягом останніх десяти років успішно працює в авіаційній галузі з організації та продажу перевезень. Являється акредитованим членом в Україні Міжнародної авіаційної транспортної асоціації (IATA). Офіс компанії розташований в місті Києві за адресою вул. Шота Руставелі 33а. тел..: +380 (44) 287 4132 / +380 (95) 295 9919.

Запрошуємо до співпраці агентства з продажу авіаперевезень. Звертатись на електронну пошту: sales@mkm.com.ua та за вказаними телефонами.

peredplata