Буковинці вибороли призові місця у змаганнях з мотокросу

10 квітня в с.Киселів, Кіцманського р-ну, Чернівецької обл.. відбувся Кубок України з мотокросу. Цікавим є те, що змагання в с.Киселів проводять вже протягом десятків років і цього року ми відзначаємо ювілей – 30-ліття проведення змагань з мотокросу. На цій трасі тренувалася збірна СРСР та України, а також проводилися міжнародні змагання.

Буковинці вибороли призові місця у змаганнях з мотокросу

Андрієць Валентин, фото-Таня Сабадаж

На змаганнях були представлені спортсмени в різноманітних класах класах : 50 куб.см, 65 куб.см, 85 куб.см, МХ2, Опен, Ветерани, Аматори, Квадро.
В змаганнях взяли участь більше 60 спортсменів з різних областей України. Представники смт.Глибока привезли на змагання власну команду юних спортсменів, які виступали в класі 50 см.куб. на легендарних мотоциклах „Карпати” та здобули місця на п’єдесталі: Гужовський Влад – місце та Бочар Влад – 3 місце. В класі 50 см.куб також виступала донька легендарного гонщика Олега Скрипнікова – Дар’я.

Також варто відзначити представників організаторів, які не лише доклали значних зусиль для відновлення змагань в с.Киселів, але й отримали призові місця на п’єдесталі: Купіна Максим – 2 місце в класі МХ2 та Гордей Василь – 3 місце серед Аматорів, а перше місце в класі МХ2 виборов вихованець Кіцманщини – Андрієць Валентин.

В класі Ветерани (1 категорія) за волю до перемоги був нагороджений представник Німеччини Kendy Franke, а місця на п’єдесталі зайняли два представники Буковини, чернівчани Андрій Малаєв- 1 місце та Моравський Михайло – 3 місце.

В класі Ветерани (2 категорія) – перемогу здобув легендарний мотокросмен Буковини – Скрипніков Олег.

В класі Квадроцикли після першого заїзду впевнено лідирував представник м.Чернівці – Фрунзе Ігор, однак через несправність квадроцикла, здобув 3 місце.
Також на змаганнях були представлені 4 команди: „Хуст Екстрім” (Закарпаття), „Хайлендерс”, МК „Кристал” та СТК „Буковина”. Запекла боротьба між гонщиками різних класів тримала інтригу до останнього. Проте впевнену перемогу із великим відривом здобула команда СТК „Буковина” – 228 очок, 2 місце виборола команда славного міста Острога МК „Кристал” – 164 очки, а 3 місце відвоювала команда „Хайлендерс” (Косівський р-н, Івано-Франківська обл.) – 121 очко.

Спортсмени висловлюють вдячність Кіцманській РДА та сількому голові с.Киселів Федоряку Валерію Васильовичу.
Чекаємо Вас на Чемпіонаті України з мотокросу, який відбудеться 23-24 квітня, у м.Чернівці на МСЦ „Суперкрос”, вул.Руська 226 В.

Клас 50 см.куб.
1 Мосейчук Василь (м.Косів)
2 Гужовський Влад (смт.Глибока)
3 Бочар Влад (смт.Глибока)
Клас 65 см.куб.
1 Парніцький Назар (Радивилів)
2 Пеняга Влад (Підволочиськ)
3 Воронюк Назар (м.Коломия)

Клас 85 см.куб.
1 ПенягаНазарій (м. Підволочиськ)
2 Слободзяний Ілля (м.Волочиськ)
3 Зелінськиц Ілля (м.Острог)

Клас МХ2
1 Андрієць Валентин (м. Чернівці)
2 Купіна Максим (с.Киселів)
3 Кільчинський Любомир (Івано-Франківськ)

Клас Open
1 Грималюк Дмитро (м.Косів)
2 Огороднік Станіслав (м.Острог)
3 Андрецуляк Василь (м.Косів)

Клас Аматори
1 Лобур Вадим (Івано-Франківьк)
2Довгань Анатолій (м. Червоноград)
3 Гордей Василь (с.Киселів)

Клас Ветерани 1 категорія
1 Малаєв Андрій (м.Чернівці)
2 Касянчук Сергій (м. Луцьк)
3 Моравський Михайло (Чернівці)

Клас Ветерани 2 категорія
1 Скрипніков Олег (м.Чернівці)
2 Вовкович Тарас (м. Івано-Франківськ)
3 Журавльов Леонід (м. Бурштин)

Клас Квадроцикли
1 Уграк Володимир (м. Коломия)
2 Медвідь Сергій ( м. Коломия)
3 Фрунзе Ігор (м. Чернівці)

peredplata