На Буковині затримано інспектора прикордонної служби під час одержання хабара в розмірі 600 доларів США

Курс на подолання корупції в прикордонному відомстві незмінний. Незалежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

Викриття хабарників проводиться співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами системно і на усіх рівнях.

Так, сьогодні на Буковині в районі н.п. Данківці ВБКОЗ СБУ в Чернівецькій області спільно з співробітниками внутрішньої та власної безпеки Чернівецького прикордонного загону та військовою прокуратурою Чернівецького гарнізону, в рамках роботи за кримінальним провадженням за ст. 368 ККУ, викрили «не чистого на руку» інспектора прикордонної служби. Затримали військовослужбовця під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 600 доларів США.

Порушник сприяв у незаконному переміщенні партії телефонів з Молдови в Україну через пункт пропуску «Мамалига». Наразі інспектора прикордонної служби відсторонено від виконання службових обов`язків, триває перевірка.

Зазначимо, що Державна прикордонна служба України й надалі продовжуватиме очищення своїх лав від корупціонерів. Тільки вжиття таких наступальних заходів призведе до позитивних зрушень.

peredplata