Чернівецьких дітлахів навчатимуть конструюванню роботів

Громадська організація «Фонд «Буковина інноваційна» запрошує представників медіа на відкриття першого в області навчального центру робототехніки «Boteon Education.

Про те, як працюватиме Центр, у чому його унікальність та як чернівчан навчатимуть створювати робота за 10 хвилин йтиметься на презентації за участю:
Олексія Резніченка – засновника мережі навчальних Центрів робототехніки «Boteon Education».
Ігоря Мосіна – голови організації «Фонд «Буковина інноваційна», засновника навчального Центру робототехніки «Boteon Education» в м. Чернівці.

Під час заходу відбудеться демонстрація робота-жука, робота-гуманоїда «Дживко», робота із мультфільму «Воллі», перегони на мобільних платформах та ін.

Для дітей віком від 9 років буде можливість взяти участь в безкоштовних майстер-класах з біоелектроніки. Зареєструватись на майстер-класи можна заповнивши коротку форму за посиланням .

Час і місце проведення презентації: 16 квітня, об 11:30, у ЧОУНБ ім. М.Івасюка (вул. О.Кобилянської, 47).

Довідка:

«BOTEON» – це центр, який пропонує 4 рівні навчання. Першим курсом, який пропонують для чернівецьких дітлахів, стане курс «Biomedical Electronics». Діти дізнаються про будову та функціонування різних органів та систем організму, вивчать кілька типів датчиків та навіть розроблять простий біопротез.
В кінці курсу кожен учасник отримає корисний подарунок – власноруч зібраний вимірювач пульсу.

За детальною інформацією звертайтесь: тел. (098) 948 97 98, e-mail: chernivtsi@boteon.com, web-сайт: www.boteon.com.

peredplata