Чернівецька міськрада виділила на підтримку учасників АТО 16,5 млн грн

Чернівецька міськрада виділила на підтримку учасників АТО 16,5 млн грнЧернівецька міськрада виділила на підтримку учасників АТО та їх родин із бюджету міста 16,5 млн грн. Про це повідомила прес-служба міської ради.

Із залишку коштів міського бюджету, який утворився станом на 1 січня 2016 року у зв’язку з перевиконанням доходів, 16,5 млн грн спрямовано на вирішення потреб учасників АТО та їх родин.

Зокрема, на проектування детальних планів території житлової та громадської забудови, будівництво інженерних мереж в мікрорайонах на вулицях Коломийській та Лук’яновича, які відведені під забудову для учасників АТО, спрямовано 12,5 млн грн.

Для надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг учасникам бойових дій, членів їх сімей, сім’ям загиблих (померлих) при виконанні обов’язків під час проходження військової служби в зоні проведення АТО, під час організації надання допомоги учасникам військових дій в східних регіонах України, смерть яких пов’язана з участю у масових акціях громадського протесту, виділено 4  млн грн.

peredplata