«Ощадбанк» розпочинає видачу «Картки чернівчанина»

«Ощадбанк» розпочинає видачу «Картки чернівчанина»Ощадбанк розпочинає видачу багатофункціональної банківської платіжної муніципальної «Картки чернівчанина». Отримати «Картку чернівчанина» від Ощадбанку можна в п’яти відділеннях банку. Про це повідомив на прес-конференції начальник обласного управління Ощадбанку Руслан Запаранюк.

«Картка чернівчанина» від Ощадбанку – це багатофункціональна банківська платіжна муніципальна картка, за допомогою якої її власник може отримати повний комплекс сучасних банківських послуг, а також скористатися адміністративними та іншими муніципальними послугами, які за допомогою цього сервісу надаватимуть мешканцям міста.

Картка має ексклюзивний індивідуальний дизайн – на картці зображено символ міста – Чернівецьку ратушу в калейдоскопі.
Крім стандартних елементів, що звичайно наносяться на банківські картки, на зворотній стороні «Карти чернівчанина» буде розміщено фотографію власника картки, його ПІБ українською мовою та унікальний ідентифікатор держателя картки – штрих-код.

Отримати таку муніципальну картку можуть усі громадяни, які зареєстровані в м.Чернівці . Термін дії картки – до 5-ти років.
Заяви на отримання « Картки чернівчанина» приймають у міському ЦНАПі та 5-ти банківських відділеннях «Ощадбанку»,що розташовані на Центральній площі,8, пр.Незалежості,113, Головнй,119, Головній,71, Героїв Майдану,244.

Бізнес Чернівців охоче підтримує цей міський проект. Вже на сьогоднішній день понад 20 підприємств, зокрема аптек та закладів торгівлі, надаватимуть знижки на товари і послуги користувачам «Картки чернівчанина». Підприємці продовжують долучатися до впровадження цього проекту, розширюють зону його дії. Магазини, аптеки, інші установи та заклади, де діятиме «Картка чернівчанина» міститимуть спеціальні інформаційні позначки.
«Картка чернівчанина» буде використовуватися як ключ доступу до інших муніципальних сервісів, зокрема електронної реєстратури, програма якої має запрацювати вже в цьому році.

Чернівецьке обласне управління Ощадбанку також запропонувало низку цікавих тарифних пакетів для обслуговування поточних рахунків з використанням «Картки чернівчанина».

Користувачі «Картки чернівчанина» від банку «Хрещатик», який наразі через впровадження тимчасової адміністрації не може забезпечити її повноцінне функціонування, можуть першочергово оформити нові картки в Ощадбанку.

peredplata