Ринок транспортних послуг у січні–березні 2016 року

У січні–березні п.р. автомобільним транспортом області перевезено (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) 218,9 тис.т вантажів, виконано вантажооборот у обсязі 145,0 млн.ткм. У порівнянні з січнем–березнем 2015р. обсяг перевезених вантажів зменшився на 21,1%, вантажооборот – на 27,7%.
Найбільш істотне зменшення обсягів перевезення вантажів у порівнянні з січнем–березнем 2015р. відбулось у автоперевізників м.Новодністровська, Путильського та Сторожинецького районів. Водночас, збільшення цього показника зафіксовано в автоперевізників Вижницького району. Зменшення обсягу вантажообороту зафіксовано в усіх районах області. Найістотніше зменшення обсягу вантажообороту зафіксовано в Путильському, Кельменецькому та Сторожинецькому районах.
Пасажирським автотранспортом області було перевезено (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) 6,7 млн. пасажирів, виконано пасажирооборот у обсязі 127,7 млн.пас.км. У порівнянні з січнем–березнем 2015р. обсяги пасажирських перевезень автомобільним транспортом зменшилися на 33,3%, а пасажирооборот – у 2,9 раза.
Зменшення кількості перевезених пасажирів та пасажирообороту порівняно з січнем–березнем 2015р. відбулось у автоперевізників усіх районів області. Найвагоміше зменшення кількості перевезених пасажирів спостерігалося в Путильському, Новоселицькому та Кельменецькому районах пасажирообороту – в Путильському районі.
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

peredplata