Буковинець цілий рік отримуватиме додаткову пенсію від ПриватБанку

Омелян Дмитрович Топала з райцентру Новоселиця Чернівецької області став переможцем ІІ туру акції «Друга пенсія від ПриватБанку», що стартувала 1 квітня нинішнього року. Омелян Дмитрович цілий рік буде отримувати дві пенсії: одну – від Пенсійного фонду України, а іншу – від ПриватБанку.

«До останнього не міг усвідомити, що це сталося, – сказав пан Омелян під час отримання сертифіката від ПриватБанку. – Мені повідомили про виграш, але спочатку я просто не повірив».

Акція «Друга пенсія від ПриватБанку» триватиме до 1 серпня 2016 року. Кожен клієнт, який отримує пенсійні виплати через ПриватБанк, має можливість виграти «другу пенсію» від ПриватБанку та отримувати її цілий рік. Переможці акції обираються випадковим чином кожні 2 тижні.

Розіграш проводиться в Дніпропетровську та транслюється наживо на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Для забезпечення прозорості та чесності акції у визначенні переможців, окрім представників ПриватБанку, беруть участь також представники Пенсійного фонду України.

В акції можуть брати участь усі пенсіонери, незалежно від дати оформлення Картки для виплат. Для цього слід лише зареєструватись. У разі виграшу клієнт отримає на Картку для виплат суму, що дорівнює пенсії, зарахованій на картку клієнта в місяці виграшу (сума після оподаткування).

«Якщо клієнт бажає стати учасником акції, але в нього немає пенсійної картки ПриватБанку, – це не проблема, – розповідає Ірина Корнило, керівник Напрямку просування соціальних програм Чернівецької філії ПриватБанку. – Її можна безкоштовно за лічені хвилини оформити в будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо ж клієнт не має змоги відвідати відділення особисто, працівники нашого банку можуть здійснити доставку пенсійної картки додому».

Зареєструватись для участі в акції можна декількома способами: надіславши SMS-повідомлення з кодом 6346 на номер 3777, на сайті pb.ua/pensija, через Приват24 або банкомат ПриватБанку.

peredplata