В Чернівецькій області впродовж останньої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі

В Чернівецькій області впродовж останньої доби рятувальники ліквідували 4 пожежіМинулої доби у Чернівецькій області виникло 4 пожежі. Так, в смт Берегомет Вижницького району сталася пожежа в житловому будинку. Загорання сталося на горищі будівлі. Мешканці будинку встигли самостійно вийти на вулицю. На місце події були направлені вогнеборці з міста Вижниця та смт Берегомет. Рятувальники ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок, в якому виникла пожежа. Полум’ям частково знищено покриття та перекриття житлового будинку, господарські речі. За попередньою інформацією, пожежу спричинило коротке замкнення електромережі.
В місті Сторожинець по пров. Соборний виникла пожежа в гаражі. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець, який виїжджав на місце події, ліквідував пожежу. Вогнем знищено господарські речі та майно, частково перекриття гаражу. Рятувальники зберегли від знищення гараж, в якому виникла пожежа.
Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися минулої доби на території краю, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих немає, повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata