У Чернівцях змагатимуться кулінари з різних країн світу

З 1 по 3 червня 2016 р. в місті Чернівцях відбудеться Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BESTCookFEST Junior – 2016». Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Організаторами конкурсу є департамент економіки Чернівецької міської ради, громадська спілка «Український кулінарний союз», «Буковинська гільдія кулінарів» та Київський національний торговельно-економічний університет.

До участі у чемпіонаті запрошуються молоді фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності віком до 25 років, студенти та учні профільних навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. Для вас представляється унікальна можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, отримати нові знання і досвід професійного спілкування зі світовими зірками кулінарного і кондитерського мистецтва, взяти участь у плеяді багатьох професійних майстер-класів та навчальних семінарів.

Суддівську колегію Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BESTCookFEST Junior – 2016» очолить відомий у світі майстер-шеф Томас А. Гуглер – Континентальний директор WACS у країнах Африки та Середнього Сходу.

Також, щиро дякуємо почесним міжнародним суддям WACS кулінарних змагань, всесвітньовідомим зіркам кулінарного мистецтва − Іво Андрічу (Ivo Andric, Сербія), Cаркісу Якубяну (Sarkis Yakubyan, Ізраїль), Джозефу Арбіду (Yuosef Arbid, Ізраїль), Драгіце Лукін (Dragica Lukin, Сербія), Марії Шрамко (Ісландія), Олені Чобану (Elena Ciobanu, Молдова), Мімозі Баллу (Mimoza Balla, Албанія), Роману Давіду Тауберу (Roman David Tauber, Польща), Вуксану Вуку Мітровичу (Vuksan Vuko Mitrovic, Чорногорія), Йосипу Царевичу (Mr. Josip Carevic, Австрія), які прийняли запрошення стати офіційними суддями кулінарних змагань під час проведення Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BESTCookFEST Junior – 2016» в м. Чернівцях.

Чемпіонат «BESTCookFEST Junior – 2016» проводитиметься та оцінюватиметься за рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:
– арт-клас кондитерського та кулінарного мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням);
– практичні змагання (безпосередньо на території змагань) індивідуальної та командної форм участі.
В рамках чемпіонату будуть проходити майстер-класи з приготування страв та солодощів від провідних шеф-кухарів України та зарубіжжя.

Офіційне відкриття чемпіонату «BESTCookFEST Jnior – 2016» відбудеться 1 червня 2016 р. об 11:00 год. в розважальному центрі «Панорама-Чернівці» (вул. Хотинська, 43, 1 поверх).

peredplata