На Чернівецькому цегельному заводі загинули двоє чоловіків. Працює комісія

На Чернівецькому цегельному заводі загинули двоє чоловіків. Працює комісіяВ Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створюється комісія зі спеціального розслідування обставин та причин групового смертельного нещасного випадку, в якому загинуло двоє працівників ПАТ «Чернівецький цегельний завод №3».

Нещасний випадок на підприємстві, що розташовується у Чернівцях на вулиці, Кармелюка. 78, стався учора, 10 травня, о 16.30 хвилин.

За попередньою інформацією, отриманою від керівництва підприємства, нещасний випадок мав місце під час проведення працівниками ремонту бігунів мокрого помолу глини – СМ-268.

Загинули головний механік 1974 року народження та слюсар 1960 року народження, котрі проводили на обладнанні ремонтні роботи.

Комісія спеціального розслідування даного групового нещасного випадку зі смертельними наслідками встановить причини й обставини трагедії.

Довідково: за перший квартал 2016 року на буковинських підприємствах сталися 15 нещасних випадків, у тому числі, три зі смертельним наслідком, в яких загинуло троє людей.

peredplata