«Жива бібліотека» в Чернівцях

«Жива бібліотека» «ЧОЛОВІЧІ ПРОФЕСІЇ З ЖІНОЧИМ ОБЛИЧЧЯМ» в Чернівцях

В рамках проведення Днів Європи в Україні 17 травня 2016 р. з 15:00 до 17:00 в Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Михайла Івасюка (вул. О.Кобилянської, 47) за підтримки Громадської приймальні Української Гельсинської спілки з прав людини в Чернівцях відбудеться зустріч з цікавими особистостями – «живими книгами».

Не любите читати? «Орендуйте» співрозмовника! Жива бібліотека створює середовище для спілкування людей з різними інтересами, поглядами і переконаннями на життя. Можливо, вони ніколи не зустрічалися з Вами раніше.

Головна мета «живої бібліотеки» – руйнування стереотипів, заохочення до вільного діалогу, підвищення культурного взаєморозуміння, зміцнення спільноти, розвитку демократії та поваги одне до одного.

Цього разу «почитаємо» представниць прекрасної частини людства, які займаються «чоловічими» (на думку соціуму) справами.
Організатор проекту: Чернівецька обласна універсальна наукова бібліотека ім. Михайла Івасюка, Громадська приймальня Української Гельсинської спілки з прав людини в Чернівцях

Місце проведення: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 47 (ІІ поверх)

Довідка:
Формат «живої бібліотеки» зародився у Данії і набув популярності у всьому світі. Книги «живої бібліотеки» – цікаві особистості, представники різних соціальних груп, щодо яких у суспільстві є багато стереотипів. Організатори «живої бібліотеки» запрошують унікальні «книги», щоб надати «читачам» можливість діалогу задля розвінчання стереотипів та упереджень.

Вхід вільний.

За додатковою інформацією звертайтесь за контактними даними: Марина Ріга, тел.: (099) 016 05 14

peredplata