З нагоди міжнародного Дня музеїв відзначено кращих працівників обласного художнього музею

З нагоди Міжнародного Дня музеїв заступник керівника апарату обласної державної адміністрації Олександр Шкурідін відвідав обласний художній музей та привітав колектив закладу зі святом.
Звертаючись до працівників обласного музею зі словами вітання, Олександр Шкурідін відзначив велику роль фахівців музейної справи області у популяризації творів відомих митців Буковини. «Щиро дякую Вам від імені керівництва обласної державної адміністрації за важливу роботу, спрямовану на збереження та популяризацію кращих творів образотворчого мистецтва та культури в області. Вважаю, що освітні та культурні заклади області відіграють вагоме місце в естетичному вихованні дітей, всебічному розвитку їх творчих здібностей, тому на сьогодні важливо посилити на теренах Буковини співпрацю відповідних установ», – зазначив посадовець, запевнивши, що представники влади краю спільно з працівниками музейної справи докладатимуть для цього максимум зусиль.
Кращих працівників обласного художнього музею за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток музейної справи, збереження музейних цінностей та з нагоди Міжнародного дня музеїв нагороджено Почесними грамотами обласної державної адміністрації.
Довідково. До Міжнародного Дня музеїв в установі відкрито виставку із 30 творів українських та буковинських митців 2 половини XX століття, які не ввійшли до постійно діючої експозиції.

peredplata