Під час балу «Благодія» збиратимуть кошти на відпочинок дітей з дитбудинків

Благодійний бал «Благодія» проведуть 21 травня у Мармуровій залі ЧНУ ім. Ю. Федьковича, щоби зібрати кошти на путівки для дітей з інтернатів на фестиваль «Буковинська мрія -2016» у туркомплексі «Мигово».

Бал супроводжуватиме музика симфонічного оркестру. У програмі свята: пісні від Ольги Буйної-Дорофтей, Георгія Постевки, виступ балету, показ суконь та іншого одягу від місцевих дизайнерів, благодійний аукціон, фотозона «Імперія квітів», майстер-клас з вальсу, театралізована постанова, а також благодійний аукціон, під час якого добрі чарівники матимуть змогу допомогти діткам, які цього потребують.

Зібрані під час заходу кошти будуть передані фонду «Майбутнє України», який спрямує їх на проживання дітей у туркомплексі «Мигово» під час благодійного фестивалю «Буковинська мрія» з 28 травня по 5 червня.

Бал «Благодія» за підтримки Чернівецької міської ради та ЧНУ ім. Ю. Федьковича організовують обласна благодійна організація «Майбутнє України» та агенція ShowTime.

Для організацій, фірм, установ мінімальний благодійний внесок складатиме 1400 гривень. Також до свята можуть долучитися усі охочі, придбавши на вході благодійний квиток за 100 гривень.

Початок дійства – о 17.00. Дрес-код вільний.

peredplata