Рятувальники нагадали буковинцям правила пожежної безпеки у побуті

25 травня з метою нагадування громадянам правил безпеки працівники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Першотравневого району Чернівців. Всього в ході рейду рятувальники поспілкувалися з мешканцями 9 багатоповерхівок.
Працівники Управління ДСНС нагадали жителям обласного центру правила пожежної безпеки в побуті, дотримання яких дозволить уникнути пожежі у власній оселі. Значну увагу під час спілкування з чернівчанами було приділено і роз’ясненню дій на випадок пожежі, оскільки в таку хвилину люди часто розгублюються і не знають як діяти. Фахівці Управління ДСНС розповіли про основні причини виникнення пожеж та їхні наслідки. З мешканцями багатоповерхівок також було проведено роз’яснювальну роботу щодо паркування власних автомобілів біля будинків, оскільки вони часто ускладнюють під’їзд пожежно-рятувальних автомобілів до місця події.
Окрім цього, мешканцям Чернівців були вручені листівки з правилами безпеки на випадок виявлення підозрілого предмету, під час відпочинку в лісі та воді. Така профілактична робота інспекторським складом Управління ДСНС продовжуватиметься і надалі.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata