В Чернівецькій області минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

За останню добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 5 пожеж

За інформацією прес-служби УДСНС України у Чернівецькій області 6 червня у селі Магала Новоселицького району горіла літня кухня місцевого мешканця. Загорання сталося в одній з кімнат будівлі. На момент виникнення пожежі в домогосподарстві нікого не було і пожежу помітили мешканці сусідніх будинків вже тоді, коли вогонь поширився на значну площу. Люди і повідомили про пожежу за номером 101. Швидкому поширенню вогню сприяли дерев’яні конструкції перекриття будівлі. За місцем виклику відразу були направлені рятувальники з міст Чернівці та Новоселиця, а також місцева пожежна команда села Магала. Існувала загроза перекидання полум’я на житловий будинок, до якого була прибудована літня кухня. Вогнеборці локалізували пожежу, не допустивши поширення вогню та врятували від знищення житловий будинок. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено побутову техніку, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття літньої кухні. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.

Також минулої доби 2 пожежі сталися у Вижницькому районі. У місті Вашківці пожежа виникла в житловому будинку, а у селі Карапчів горіла господарська будівля. В обох випадках рятувальники, які виїжджали на місце події, ліквідували пожежі, врятувавши від знищення 2 будівлі.

Усього в ході ліквідації пожеж, які сталися за останню добу у Чернівецькій області, рятувальники Управління ДСНС зберегли від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

peredplata