Чернівецька митниця ДФС: щодо фактів ймовірної протиправної діяльності співробітників митниці

Сьогодні Інтернет-ресурси Буковини із посиланням на офіційний сайт ГУ Національної поліції в Чернівецькій області поширили інформацію про викриття фактів протиправної діяльності працівників фіскальної служби в Чернівецькій області. Проте більшість електронних ЗМІ, не володіючи ситуацією й ототожнюючи органи державної влади «фіскальна служба в Чернівецькій області» і «митниця», фактично безпідставно звинуватили співробітників Чернецької митниці ДФС у вчиненні корупційних діянь.

Чернівецька митниця ДФС офіційно спростовує дану інформацію.

02.06.2016 конфісковані накопичені на складі митниці згідно постанов суду тютюнові вироби, алкогольні напої та продукти харчування відповідно до вимог чинного законодавства України було передано органам Регіонального управління Державної виконавчої служби в Чернівецькій області та підприємству, уповноваженому провести знищення (утилізацію) даного майна. Укладення договорів на утилізацію, приймання-передачу та перевезення вилученого товару організовувалося органом РУ ДВС у Чернівецькій області.

Жодних офіційних звинувачень на адресу Чернівецької митниці ДФС щодо встановлених фактів протиправної діяльності працівників митниці не надходило.
Виходячи з вище викладеного, просимо спростувати оприлюднену інформацію. В разі невиконання даного прохання митниця залишає за собою право звернутися до суду. Для з‘ясування обставин за даною справою рекомендуємо звертатися до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

peredplata