У Чернівцях буде ринок з підземним паркінгом

У Чернівцях буде ринок з підземним паркінгомУ Чернівцях на вулиці Героїв Майдану почали реконструювати ринок «Центральний». Там планують перебудувати центральну частину ринку, попередньо повністю знісши існуючу.

Про це новинам міста Чернівці відомо від директора цього ринку Василя Кавулі.

За його словами, роботи планують завершити у 2018-му. Впродовж цього періоду люди і надалі матимуть змогу торгувати. Наразі праву, ліву сторону та підвали уже реконструювали. Крім того, що центральну частину планують перебудувати, її ще будуть заново накривати. Існує проект від 2011 року, згідно з яким на території ринку має бути підземний паркінг.

Сільгоспвиробники так і торгуватимуть на першому поверсі – так було і до ремонту. Щоправда, тепер стане більш цивілізовано: з нормальними столами та дахом, який не протікає. Другий поверх відведуть під промислові товари.

Після реконструкції буде більше торгових місць для продавців, а відвідувачі відчують зручність, оскільки усі відділи будуть розділені.

Директор ринку запевняє, що «Центральному» дуже потрібна реконструкція: його стан далекий від належного. Це відчувають навіть туристи, які приїжджають у центр міста і дивляться на нього.
Джерело: http://see-life.biz

peredplata