Буковинські лісівники передали хворим діткам свіжий випуск журналу «Невгамовні»

Маленькі пацієнти Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні отримали свіжі номери журналу «Невгамовні», які їм передало Обласне управління лісомисливського господарства.
Понад 100 примірників дитячого журналу подарували маленьким пацієнтам гарний настрій, який є важливим в умовах лікарняних стін, та корисні знання.
Головний спеціаліст Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства Тарас Собко обійшов всі палати неврологічного, ендокринологічного, шкірно-венерологічного, гастроентерологічного відділень обласної дитячої клінічної лікарні і роздав малечі примірники свіжого номеру журналу «Невгамовні». Дітки з зацікавленістю гортали сторінки, а батьки, почувши, що це благодійна акція, щиро подякували. Примірників вистачило і на пацієнтів, які очікували своєї черги в поліклінічному відділенні.
«Це не разова акція. Ми плануємо придбати примірники журналу з наступного випуску і передати їх хворим діткам в інших медичних установах. Впевнений, це позитивно вплине на процес одужання маленьких пацієнтів», – повідомив в.о начальника Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства Роман Череватий.

peredplata