Для визначення збитків, які завдала стихія, у Садгорі проводять подвірний обхід

Для визначення збитків, які завдала стихія у Садгорі, 20 червня розпорядженням міського голови створено роботу групу у складі фахівців управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, департаментів ЖКГ, праці та соціального захисту населення, фінансового управління, ГУ ДСНСУ в Чернівецькій області, депутатів міської ради. 21 червня представники робочої групи розпочнуть подвірний обхід будинків, які найбільше постраждали під час грози та шквального вітру у ніч на 20 червня.

В наслідок стихії у Садгорі зірвано 400 кв.м покрівлі на ЗОШ№31, 150 кв.м. покрівлі на новобудові на вул.Дібровецькій, повалено 17 дерев, пошкоджено покрівлі щонайменше 12 приватних будинків, лінії електромереж.

20 червня у Садгорі над ліквідацієї наслідків стихії працювали усі міські служби та рятувальники. Аварійні бригади КП «Міськсвітло», міськРЕМу, ВАТ «Чернівцігаз» ліквідовували пориви у мережах, рятувальні служби розчищали дороги, тротуари від повалених дерев та інших наслідків негоди, працювали двірники. Фахівці ПМК -76 провели обмір пошкоджень у школі №31 і 21 червня приступили до облаштування покрівлі.

В інших районах міста рятувальники прибирали повалені дерева, пошкоджені рекламні конструкції, відкачували воду із підвальних приміщень (Руська,1а, Героїв Майдану,21, Руська,49), аварійні бригади «Чернівціобленерго» та КП «Міськсвітло» ліквідовували пориви у мережах.

Станом на 21 червня всі системи життєзабезпечення міста працюють у звичному режимі.

peredplata