У Чернівцях затвердили план фінансування ремонту та утримання доріг і міжбудинкових проїздів

План фінансування ремонту та утримання доріг і між будинкових проїздів за рахунок загального фонду міського бюджету виконавчий комітет міської ради затвердив у сумі понад 32,6 млн. грн. Окрім того, на ці роботи буде спрямовано майже півмільйона гривень за рахунок залишку коштів міського дорожнього фонду.
На утримання вулично-шляхової мережі з цієї суми буде спрямовано 17,1 млн.грн., на аварійні та непередбачені роботи – 883 тис.грн, поточний ремонт гравійних доріг (перелік додається) -1,5 мн.грн.
На поточний ремонт доріг з покриттям асфальтом та бруківкою спрямують майже 8,8 млн.грн. За ці кошти поточний ремонт доріг виконають на 123 (перелік додається). Окрім того, 350 тис.грн. спрямують на поточний ремонт та утримання світлофорних об’єктів, 200 тис.грн. на поточний ремонт мостів, 280 тис.грн. – на поточний ремонт бар’єрного огородження. Таким чином,загалом на поточний ремонт доріг буде спрямовано у цьому році 12 мільйонів гривень.
На поточний ремонт міжбудинкових проїздів передбачено 3,5 млн.грн. (перелік додається) .
Довідково. План фінансування ремонту та утримання доріг, міжбудинкових проїздів у м. Чернівцях на 2016 рік за рахунок загального фонду міського бюджету (додається)

peredplata