Міністр внутрішніх справ Захарченко відвідав Буковину

Міністр внутрішніх справ Захарченко відвідав Буковину 18 січня Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відвідав Чернівецьку область. У заходах, які проводились під час візиту, приймали участь голова обласної адміністрації Михайло Папієв, керівники правоохоронних структур області та представники крайової влади, повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Після прильоту Міністр внутрішніх справ разом із головним міліціонером області, генерал-майором Миколою Харабарою, на Соборній площі обласного центру в урочистій обстановці вручили ключі від 24 нових службових автомобілів для органів та підрозділів буковинської міліції та зазначив, що отримані автомобілі будуть служити для покращення оперативного реагування на правопорушення та укріплення правопорядку на території області.

Згодом в залі колегії УМВС Віталій Захарченко провів робочу нараду із керівниками галузевих служб та райвідділів УМВС, під час якої розповів про зміни, які найближчим часом чекають міліцію та про пріоритетні напрямки роботи правоохоронців. Зокрема йшлося про необхідність законодавчих змін щодо відшкодування збитків громадянам завданих злочинними посяганнями. Адже на сьогодні це не є в компетенції міліції, і виходить, що не дивлячись на те, що міліція розкрила злочин, громадянин залишається незадоволеним через понесені матеріальні збитки унаслідок скоєного злочину. Основне завдання міліції – це швидке і оперативне реагування на звернення громадян, здатність професійно виконувати свої обов’язки, адже «Людина – понад усе!», зазначив Міністр. Окрім того Віталій Захарченко високо оцінив роботу буковинської міліції та відзначив належний рівень охорони громадського порядку, завдяки якому рівень довіри до міліції на Буковині не зменшився.

Також Міністр заохотив найкращих працівників міліції міністерськими відзнаками, зокрема нагрудним знаком «Закон і Честь» нагороджені генерал-лейтенант міліції у відставці Володимир Пономаренко, заступник начальника управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС підполковник міліції Василь Паращук та майор міліції у відставці Георгій Ткач. Нагрудним знаком «Почесний знак МВС України» нагороджений начальник управління карного розшуку підполковник міліції Руслан Домніцак, заступник начальника відділу слідчого управління майор міліції Сергій Гордаш, старший оперуповноважений управління карного розшуку майор міліції Олег Тіміш. Крім цього, Почесною грамотою МВС України нагороджений колектив лікарні з поліклінікою при секторі медичного забезпечення УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata