«Хто заставить депутата виконати обіцянку?»

«Хто заставить депутата виконати обіцянку?»
Крик душі
«Починаючи з 2013 року ніяк не можу допроситися керівника «Укрвторресурсу» (колишній КЖРЕП №12, – Н. Б.), відремонтувати пошкоджену (не через мою провину, адже є всі відповідні документи) вогнем веранду, під`їзд та підвал будинку, в якому я проживаю, – крик душі чернівчанки, інваліда 2 групи загального захворювання Марії Миколаївни Міндрішори з вулиці Гагаріна, 28.
Час іде, але сліди від пожежі, під час якої я мало не загинула та втратила здоров`я, досі нагадують про цю страшну подію. Це ще й дуже незручно. Я звикла до чистоти – нехай просто, але акуратно й чисто, а тут… Складається враження, ніби всі, хто проживає у цьому будинку, і не люди зовсім, бо підприємство не реагує на жодні прохання та звернення. При цьому ж справно платимо за житлово-комунальні послуги… А на прийом до директора, що забрав свого часу наші квартири під власну опіку та обіцяв «гори і долини», потрапити немає можливості, бо його, як я дізналася, у Чернівцях майже ніколи немає .
Думала, необхідні роботи врешті будуть виконані, коли під час виборчої кампанії до місцевих рад у 2015 році десятки разів агітували проголосувати за №14 у бюлетені – кандидата у депутати міської ради Максима Тихоновича та сам Тихонович ревно обіцяв на знак вдячності зробити у будинку «все, що потрібно». Але нас «розвели, як кошенят», як казав відомий політик. Бо кандидат під №14, за моєї в тому числі підтримки, таки став депутатом Чернівецької міської ради, а будинок так і залишився пошкодженим та кіптявим. Допоможіть вплинути на «Укрвторресурс», адже на звернення після виборів і досі головний інженер та економіст лишень розводять руками – мовляв, нічого не можемо зробити, бо грошей катма…»
Писк влади
Як повідомили у приймальні ТОВ «ТД «Укрвторресурс» (тел 52 46 95), від Марії Миколаївни Міндрішори письмового звернення з приводу ремонту під`їзду, підвалу чи веранди на адресу підприємства не надходило,було усне прохання стосовно побілки під`їзду будинку №28 по вул.. Гагаріна. Поки що, станом на 6 липня цього року, через брак коштів роботи не виконані. Однак, коли після пожежі замерзали комунікаційні труби, сантехнік «Укрвторресурсу» Іван Кадук виїжджав за цією адресою, утеплив їх та оббив вагонкою.
Від редакції. Отримати будь-який коментар з цього приводу ні у керівника підприємства Максима Тихоновича, ні у його заступника не вдалося – на підприємстві вони відсутні. Перший не відповідає на дзвінок на його мобільний (недоступний), друга, за словами секретаря, перебуває на судовому засіданні. Саме тому радимо пані Марії Міндрішорі чергового разу, але вже в письмовій формі, звернутися до «Укрвторресурсу» та одночасно – до департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради з приводу виконання необхідного після пожежі ремонту під`їзду, веранди та підвального приміщення будинку.
Підготувала Наталія БРЯНСЬКА

peredplata