У Чернівецькій УВП № 33 проведено тактико-спеціальні навчання особового складу груп швидкого реагування

12 липня 2016 року у Чернівецькій установі виконання покарань № 33 проведено тактико-спеціальні навчання особового складу груп швидкого реагування установ. У навчаннях також взяли участь співробітники Житомирського міжрегіонального воєнізованого формування ДПтС України. Навчання складалося з теоретичних та практичних занять – повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

В актовій залі для співробітників установи були проведені теоретичні заняття з вогневої підготовки та екстремальної медицини.

Під час проведення практичних занять було відпрацьовано індивідуальні стройові прийоми зі щитами у складі груп та зведеного загону, дії зведеного загону під час звільнення заручників.

Проведення подібних навчань має на меті відпрацювання злагодженості дій зведеного загону та удосконалення прийомів щодо ліквідації масових заворушень і захоплення заручників у місцях позбавлення волі. В рамках навчань працівники установи мають можливість не лише вирішити проблемні питання, а і поспілкуватись із колегами та підвищити свій професійний рівень.

peredplata