Буковинські лісівники підбили підсумки своєї діяльності та переобрали голову профспілки

Буковинські лісівники підбили підсумки своєї діяльності та переобрали голову профспілки

Відбулася ХХІІ конференція Чернівецької обласної організації профспілки працівників лісового господарства.

Лісівники заслухали звіт голови обкому профспілки Володимира Барабаха за 2011-2016 роки.

Слід зазначити, що за цей період відбулося значне нарощення обсягів виробництва, а у співробітників зросла середня заробітна плата.

Відбулися позитивні зміни в організації вирішення питань оздоровлення та відпочинку працівників і членів їх сімей. Лісгоспи та лісництва області потужно долучилися до надання допомоги Збройним силам України, учасникам Революції Гідності та АТО, а також вимушеним переселенцям.

Серед невирішених проблем буковинських лісівників голова обкому профспілки назвав такі: не всюди створені належні умови праці та побуту на виробництві, низькою залишається ефективність громадського контролю і вимогливість у питаннях охорони праці, через що високим залишається рівень виробничого травматизму, допускаються окремі порушення трудового законодавства. Також, відмічає Володимир Барабах, не відбулося серйозних зрушень в організації культурно-масової та фізкультурно-спортивної роботи, трудового суперництва. Зараз нам потрібна активізація та навчання профспілкового активу, – сказав він.
Під час конференції було переобрано голову обкому профспілки. Колектив буковинських лісівників одностайно і відкрито проголосував за Володимира Барабаха.

Ми постійно та активно співпрацюємо з нашою профспілкою, Володимир Барабах завжди вчасно і влучно реагує на проблеми, які виникають в колективі, чи на виробництві. Гадаю, саме ці якості продовжили його роботу на займаній посаді голови обкому профспілки, – прокоментував рішення колективу в.о начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий.
Що стосується недоліків, то в.о начальника управління пообіцяв максимально вплинути на покращення ситуації.

Активна діяльність профспілки є запорукою збереження та захисту прав трудового колективу, – такий висновок прозвучав під час урочистого закриття конференції.Про це поідомляє прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

peredplata