Чернівецький медуніверситет займає 2 місце за популярністю в Інтернеті

Чернівецький медуніверситет займає 2 місце  за популярністю в Інтернеті

За рейтингом Міжнародного освітнього пораталу \”4 International Colleges & Universities\” Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет» посідає 22 місце серед 11 тисяч ВНЗ світу та 2 місце серед медичних вишів України.

На сайті організації зазначено, що це не академічний рейтинг: навчальні заклади оцінюються не за якістю освітніх програм, а за популярністю їхніх сайтів серед світової інтернет-аудиторії. Мета даного порталу – надати абітурієнтам, студентам і науково-педагогічним працівникам у всьому світі уявлення про те, наскільки той чи інший вуз відомий за межами своєї країни.

В рейтингу використовуються показники цитованості та відвідуваності офіційних веб-представництв ВНЗ світу. Джерелами інформації виступають бази даних пошукової системи Google, американської компанії Alexa Internet та британської компанії Majestic-12.

Відповідно до методології, популярність інтернет-ресурсів визначається на основі наступних показників: оцінка відвідуваності сайту, кількість посилань на сайт та значимість ресурсів, на які зроблено посилання.

Джерело: http://acc.cv.ua/

peredplata