Чернівецька ОПОРА оголосила розшук активних та небайдужих спостерігачів

Чернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА оголошує набір кандидатів в громадські спостерігачі в день виборів 26 жовтня на території області.

Кандидати повинні бути повнолітніми та вмотивованими для цієї нелегкої роботи, а також не можуть бути членами політичних партій.

Наголошуємо, що офіційним спостерігачем не може бути член виборчої комісії; посадова особа органів виконавчої влади або суду, правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування; військовослужбовець; особа, яка проходить альтернативну (невійськову) службу.

Для того, аби взяти участь в кампанії спостереження в день виборів, потрібно заповнити онлайн-форму https://docs.google.com/forms/d/1sUpYoa6ZAZz1EnkgJL6d-eAtT6srLmXU06yo6L1Nm78/viewform?edit_requested=true

Серед кандидатів, які заповнять цю форму, проводитиметься додатковий відбір.

Контактні особи у разі виникнення питань: Надія +380990106551, Григорій +380636286772

Чернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА відкрило гарячу лінію за номером 099 010 65 51. Важливу інформацію можна знайти на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org та на сторінці в Facebook – https://www.facebook.com/oporaChernivtsihttps://www.facebook.com/oporaChernivtsi

Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.

peredplata