У ПриватБанку на Буковині відкрито вільні вакансії на посади касирів-операціоністів

Чернівецька філія ПриватБанку відкриває конкурс на заміщення вакантних посад касирів-операціоністів. Найбільший банк України пропонує роботу як в обласному центрі, так і в районних відділеннях.

“Ми пропонуємо цікаву та насичену роботу в найбільш інноваційному банку України, – розповідає керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку Євген Маховіков. – Наша система стажування сприяє швидкому навчанню та адаптації в колективі, а сама робота побудована таким чином, щоб кожен працівник міг безпосередньо впливати на рівень свого доходу”.

Для своїх співробітників ПриватБанк пропонує високий рівень оплати праці – дохід ефективних співробітників ПриватБанку на 10% вищий, ніж дохід колег з інших банків. Працівники ПриватБанку отримують великі можливості кар’єрного зростання, повний соціальний пакет (щорічна оплачувана відпустка, система пільгового кредитування, участь у програмі недержавного пенсійного фонду), професійний розвиток та роботу в дружній згуртованій команді.

Вимоги до кандидатів на посаду касира-операціоніста досить лояльні та складаються з наступних параметрів:

середня спеціальна або вища освіта;
порядність, уважність, відповідальність, здатність до навчання;
вітається вміння працювати з професійною технікою (детектори валют, лічильники банкнот тощо);
бажаний досвід роботи касиром від 1 року.

Отримати більше інформації можна за телефоном +38(067)383-3048 (Юлія Петрівна), також є можливість заповнити онлайн-анкету на сайті.

peredplata