Понад 200 строковиків посилять охорону державного кордону в межах Чернівецької та Івано-Франківської областей

Цього тижня у кілька етапів до управління Чернівецького прикордонного загону прибуло понад двісті військовослужбовців строкової служби. Найближчим часом вони будуть ознайомлені з ділянками кордону, на яких проходитимуть службу, а в подальшому суттєво зможуть посилити охорону державного кордону в межах Чернівецької та Івано-Франківської областей.
Близько півтора місяці юнаки проходили підготовку в навчальних центрах Хмельницької та Черкаської областей. Більшість новоприбулих хлопців родом із південних та східних регіонів України. Як зізнаються самі, місцем несення строкової служби обрали Буковину не даремно. Адже велика частина із них раніше не були в західних регіонах і їм цікаво побачити на власні очі чим відрізняється життя та побут місцевого населення, від звичного їм.
В управлінні Чернівецького прикордонного загону для строковиків провели урочисті заходи з нагоди їхнього прибуття до військової частини. Усіх новоприбулих військовослужбовців, після проходження медичного обстеження та проведення з ними різного роду занять та інструктажів, було розподілено по підрозділах охорони кордону, де вони продовжать підготовку, а в подальшому приступлять до несення служби.

Прес-служба Чернівецького
прикордонного загону

peredplata