Минулими вихідними на Буковині у вогні загинула людина

В м. Чернівці на вул. Зарожанській горів житловий будинок, який належав місцевій жительці 1975 року народження. На момент виникнення пожежі в будинку знаходився родич домовласниці, чоловік 1960 року народження. Пожежу помітили сусіди, які відразу зателефонували за номером 101. На місце події було направлено два пожежно-рятувальні підрозділи, які прибули за лічені хвилини. Люди повідомили рятувальникам МНС, що в приміщенні будинку може знаходитися людина. Вогнеборці відразу увійшли в приміщення і виявили в кімнати чоловіка. Працівники МНС винесли його на вулицю і надали необхідну допомогу. Переконавшись, що з чоловіком все гаразд, рятувальники приступили до ліквідації пожежі, з чим справилися за короткий проміжок часу. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку, меблі. За оперативною інформацією, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем. Суму збитків встановлюють.

В с. Данківці Хотинського району виникла пожежа в житловому будинку місцевої жительки 1926 року народження. На момент виникнення пожежі в будинку знаходилася лише домовласниця. Першими пожежу помітили сусіди, які відразу зателефонували до народної служби порятунку 101. За місцем виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ м. Хотин та місцеву пожежну команду с. Ставчани. За короткий проміжок часу бійці МНС прибули на місце події, однак через запізніле повідомлення про пожежу, вогонь охопив вже весь будинок. Рятувальники МНС відразу увійшли в приміщення і винесли тіло людини, однак допомогти жінці вже не було змоги. За оперативною інформацією, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем домовласницею.

20 січня в смт. Путила на вул. Українській виникла пожежа в квартирі, яка розташована на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Вогнеборці за короткий проміжок часу локалізували пожежу, а в подальшому і ліквідували її. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється. Постраждалих немає, повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю

УМНС в Чернівецькій області

peredplata