Буковинські діти оздоровлювались у Мигово

Здоровий спосіб життя — це корисно, класно та важливо. Це те, що змушує відчувати силу та красу тіла.
Активісти громадської організації «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА» усвідомлюють це, тому намагаються усіляко популяризувати спорт та активний відпочинок.

Буковинські діти оздоровлювались у Мигово

– Основних якостей людина набуває в дитинстві, тому ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА» спільно із боксерами Колізею-Машзаводу взялися до розвитку здорового духу та тіла дітей у спортивному таборі, – розповідає голова ГО Олександр Погодін.

Окрім відпочинку діти займались й корисними справами: вони прибирали сміття із берегів річки Мигівки, чим приємно здивували місцевих жителів. Також учасників табору відвідав гросмайстер, який навчав їх стратегічної гри у шахи.

Здоровий спосіб життя – це не тільки спорт, а й харчування, тому дітям було заборонено вживати продукти із великим вмістом ГМО: кока-колу, чипси та сухарики. А для того, щоб збільшити спілкування дітей між собою в реальному житті – обмежили також доступом до гаджетів.

Здавалось би, такі новації можуть дратувати сучасний дітлахів, однак різниці між звичним життям та життям активного, спортивного, інтелектуального підлітка вони не відчули.

Батьки такі зміни лише в радість, адже вони добре розуміють усю важливість і користь таких нововведень для своїх нащадків.

Анастасія Лященко
Студентка 2-го курсу кафедри журналістики
ЧНУ імені Юрія Федьковича

peredplata