На українсько-румунському кордоні неадекватний чоловік намагався здійснити напад на правоохоронця

Цієї ночі в пункті пропуску «Порубне» було затримано чоловіка, який вчиняв злісну непокору, поводився зухвало та намагався вдарити прикордонника. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

На українсько-румунському кордоні неадекватний чоловік намагався здійснити напад на правоохоронця

Близько 22:00 на виїзд з України прибув мікроавтобус марки «Мерседес», який спробував позачергово заїхати на територію пункту пропуску. На неодноразові зауваження прикордонників про адміністративну відповідальність за вчинення протиправних дій, пасажир даного автомобіля висловлював невдоволення діями працівників пункту пропуску, при цьому спілкувалася грубим тоном та нецензурною лексикою.

Під час спроби затримати громадянина, який своєю неадекватною поведінкою та діями створив перешкоду для здійснення ритмічного пропуску транспортних засобів, даний чоловік штовхнув прикордонника та намагався вдарити його. В подальшому, чоловіка все ж таки було затримано та складено адміністративно-процесуальні документи щодо злісної непокори законним вимогам військовослужбовця та порушення прикордонного режиму. На нього очікує суд.

Крім того, вчора увечері прикордонниками відділу «Селятин» було упереджено чергову спробу незаконної переправи тютюнових виробів до сусідньої Румунії. В ході несення служби, прикордонним нарядом було виявлено схованку із 9 ящиками сигарет, обгорнутими чорною поліетиленовою плівкою та підготовленими до переміщення через кордон. Наразі тривають заходи з пошуку ймовірних власників покинутого товару.

peredplata