Буковинець позбудеться автомобіля через приховані в ньому 340 пачок цигарок

Співробітниками Чернівецької митниці ДФС припинено чергову спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через митний кордон України в пункті пропуску “Порубне” митного поста “Вадул-Сірет”.
Як повідомляє прес-центр Чернівецької митниці, 26-річний мешканець Чернівецької області та два його пасажири, прямуючи цієї ночі легковим автомобілем “Mercedes E320” в приватних справах до Румунії, для проходження митного контролю обрали смугу руху “зелений коридор”, заявивши при цьому про відсутність у них будь-яких предметів, переміщення яких через митний кордон обмежено чи заборонено.
Відповідно до рішення митного органу транспортний засіб під керуванням громадянина було переведено на смугу руху “червоний коридор”. Під час поглибленого огляду в середині паливного бака автівки виявлено приховані від митного контролю 340 пачок цигарок різних марок, з яких 100 пачок було розміщено у 1 герметично склеєному пакеті та 240 пачок – у 24 герметично обмотаних пакунках.
За ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України, митниками складено протокол про ПМП. Тютюнові вироби вітчизняного виробництва марок “Kent” та “Rothmans” загальною вартістю понад 6 тис.грн. та автомобіль 2001 р.в. з іноземною реєстрацією, оцінений у 50 тис.грн., вилучено.

peredplata