Чернівецька місцевапрокуратура інформує про вжиття заходів представницького характеру в інтересах Чернівецької міської ради.

Чернівецька місцевапрокуратура інформує про вжиття заходів представницького характеру в інтересах Чернівецької міської ради.

Апеляційний суд Чернівецької області задовольнив апеляцію Чернівецької місцевої прокуратури на рішення Шевченківського районного суду м. Чернівці щодо визнання права власностіна самовільно побудовану нежитлову споруду за одним із підприємців міста Чернівці.

Встановлено, щоприватнийпідприємець звернувся з позовом до Чернівецької міської ради про визнання за ним права власності на самовільно побудованийторговий павільйон загальною площею 136,6 кв.м. Під час розгляду вказаної справи суд в порушення земельного законодавства та будівельних норм не врахував, що павільйон знаходиться в межах «червоних ліній», а саме на тролейбусній зупинці, де заборонено розміщення і будівництво наземних об\’єктів житлово-цивільного та промислового призна-чення, визнав право власності на вказану будівлю за гр. С.

Про це повідомляє прокурор Чернівецької місцевої прокуратури Т. Коцюба.

Виявивши вказані порушення Чернівецька місцева прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції.Апеляційний суд Чернівецької області вивчивши доводи наведені в апеляційній скарзі підтримав позицію прокуратури.

Таким чином, завдяки вчасному втручанню місцевої прокуратури незаконне судове рішення скасоване.

Прокурор Чернівецької місцевої прокуратури Т. Коцюба

peredplata