Черговий хуліган, який залишив неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу ст. \”Чернівці\” отримав справедливе покарання.

Черговий хуліган, який залишив неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу ст. "Чернівці" отримав справедливе покарання.

Так, Першотравневим районним судом завершено судовий розгляд кримінального провадження відносно 55-річного гр. С., який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, усвідомлюючи, що він надає неправдиву інформацію, здійснив дзвінок на спеціальну лінію «102» та повідомив про встановлення вибухового пристрою у приміщенні ВП «Вокзал станції Чернівці\”

Своїми діями вказаний громадянин відволік оперативні служби ГУНП в Чернівецькій області, аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Управління ДСНС України в Чернівецькій області, бригаду швидкої допомоги ОКУ «Чернівецькій обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», бригаду аварійної служб КП «Чернівціводоканал», ПАТ «Чернівцігаз», ПАТ «ЕК «Обленерго» від виконання їх обов’язків та порушив нормальну роботу залізничного вокзалу станції Чернівці РФ «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця».

В ході судового розгляду прокурор повністю довів вину обвинуваченого.

Першотравневий районний суд м. Чернівці засудив гр. С. до 2 років позбавлення волі, проте врахувавши, що він раніше не судимий, щиро розкаявся у вчиненому, за місцем проживання характеризується позитивно звільннив його від відбування покарання із випробуванням.

Інформує прокурор Чернівецької місцевої прокуратури В. Чумак

peredplata