ПриватБанк допоможе буковинській молоді розпочати власну кар’єру

ПриватБанк допоможе буковинській молоді розпочати власну кар’єруРозпочався останній місяць літа, а це значить, що пора відпочинку добігає свого кінця. Саме в цей період, як правило, молодь, яка ще буквально вчора отримувала дипломи про здобуття вищої освіти, починає пошуки першого місця роботи. Саме для молодих та цілеспрямованих людей є чудова новина – розпочати власну кар’єру у фінансовій сфері без досвіду роботи цілком можливо!

ПриватБанк оголошує набір працівників в напрямок телемаркетингу. Це робота для амбітних і активних молодих людей, які вміють і люблять спілкуватися. В обов\’язки операторів телемаркетингу входить просування банківських продуктів і послуг по телефону, досвід роботи не обов’язковий. Ця робота ідеально підходить і для студентів, які ще навчаються, так як завдяки гнучкому графіку роботи можливо поєднувати роботу і навчання.

“Робота в кол-центрі для молоді – це чудовий шанс розпочати кар’єру в банківській справі, – каже керівник Чернівецького кол-центру Антон Журавель. – Зручний графік роботи, який працівник обирає сам, інноваційні та зручні робочі місця, великий, молодий та дружній колектив – це лише декілька основних переваг роботи в галузі телемаркетингу”.

На сьогоднішній день в кол-центрах працює понад 4000 співробітників у 19 містах України. Середній дохід оператора становить близько 5 тис. грн на місяць. Для співробітників передбачене офіційне працевлаштування та фіксована ставка з бонусами з першого дня стажування, а також адаптаційна надбавка в перший місяць роботи.

peredplata