Тіна Кароль розповіла про материнський інстинкт на «Голос.Діти-3» та новий сингл

Тіна Кароль розповіла про материнський інстинкт на «Голос.Діти-3» та новий сингл

Тренер дитячого вокального проекту «Голос.Діти-3» Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв\’ю «КП в Україні». Співачка розповіла, чого очікувати від нового сезону проекту, який стартує на телеканалі «1+1» уже цієї осені, про материнський інстинкт, про свою тактику роботи з юними талантами та про новий сингл, який презентує 1 вересня.

«Тактика, як завжди – це щирість. І тільки потім – професіоналізм, мої знання, – розповідає Тіна Кароль. – Я справді з великою любов′ю запрошую дітей в свою команду і повертаюся для того, щоб підкреслити талант юного обдарування, дати йому ще більше впевненості в тому, що він вибрав музичну дорогу не дарма, що співати йому до лиця, і що всі старання виправдані».

Також тренер розповіла, чи траплялося їй жаліти про те, що вона не натискала кнопку і пропускала особливо талановиту дитину:

«Мені шкода цих талановитих діток кожного разу, тому що я мама. А від материнського інстинктуне дінешся нікуди – він відразу спрацьовує. Якщо навіть дитина не проходить далі, треба знайти для неї мотивацію, щоб вона не закинула спів. І головне – пояснити, що життя на цьому не закінчується, а продовжується, і все найцікавіше починається саме зараз», – стверджує Тіна Кароль.

Нагадаємо, в оновлену тренерську панель третього сезону «Голос.Діти» увійшли Тіна Кароль, Потап і MONATIK. Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Тіна Кароль також розповіла, що записала новий альбом, і прем\’єра першої пісні з нього відбудеться вже 1 вересня.

«Я ніколи не брешу собі і глядачеві. Дійсно: глибока, драматична і сумна – це все було про мене. І це частина мого життя, яка назавжди зі мною. І я не приховую своїх очей і часом сумної посмішки. Але настав момент в житті, коли мені хочеться, щоб стало трохи легше. І якраз зараз я на тому етапі. Я написала новий альбом. І першого вересня – прем\’єра пісні про моє нове світовідчуття, нове уявлення про себе – плавний перехід від драматичної співачки до співачки ліричної. І більш усміхненої. Мені б дуже цього хотілося!»

Нова пісня Кароль українською мовою і називається «Твої гріхи».

«Хто і в чому згрішив?», – Це гріхи чоловіка, які «зав\’язали» мені очі, засліпили, – пояснює задум своєї нової пісні співачка. – Це така всепоглинаюча закоханість – «я готова тебе прийняти будь-яким і завжди, адже я безмежно в тебе закохана». Адже якщо говорити про любов наївну – це завжди прощення. Я переконана в тому, що справжня любов – це ВСЕ прощення. І моя пісня про це. Вона відкриває, як я вже говорила, новий етап у моїй творчості».

Прем\’єра пісні відбудеться одразу на двох мовах – українською та англійською. Сама співачка пояснює це так: «Я для себе вирішила зробити крок і написала альбом українською та англійською мовами одночасно.

Я впевнена, що ці пісні знайдуть відгук у англомовного слухача – тепер він зможе приблизно однаково зрозуміти суть в перекладі і адаптації тексту. Для цього я найняла професіоналів у Англії, які працювали зі мною над текстами. Звичайно ж, у мене є акцент, і я не збираюся його соромитися – він повинен стати моєю родзинкою!»

1 вересня вийде не тільки нова пісня, а й відеоробота на неї, над якою працювала команда Gloria FХ (компанія займалася створенням кліпів з Джастіном Бібером, групами Radiohead, Coldplay).

«Команда Gloria FХ – це хлопці з Дніпра, що домоглися колосального успіху – артисти з усього світу звертаються до них за постпродакшеном, – каже співачка. – Вони з величезною радістю взялися за мою роботу і натякнули, що не збагнуть, чому так мало українських співаків звертаються до них. Так, це недешево. Але хороша робота завжди коштує грошей, яких професіонали гідні.

Я щаслива знову здивувати і порадувати своїх шанувальників тут, в Україні, і створити пласт української музики, яка буде і крізь час актуальною, улюбленою і потрібною. Це важливо. Хіт сьогоднішнього дня, який вже через місяць ніхто не згадає, – це ситуативно. А що залишиться після?

Випереджаючи питання, якою мене покаже це відео. Хлопці запропонували мені зовсім іншу концепцію образу. Причому я не хочу говорити про образ, як про щось окреме – це і є мій стан душі. Вони побачили те, що я несу всередині, і візуалізували. Це буде підкреслено в кліпі: з тіла будуть виростати квіти. Це гармоніює з моїм душевним станом – всі бачать мене молодою дівчиною, яка розпускається, немов новий бутон».

Повне інтерв\’ю тренера «Голос.Діти-3» читайте в свіжому номері «КП в Україні».

Дивіться «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1» уже цієї осені.

peredplata