Чернівецька митниця ДФС стабільно перевиконує доведені показники по надходженню коштів до Держбюджету України

За результатами роботи у серпні поточного року Чернівецькою митницею ДФС до Державного бюджету України мобілізовано 191 мільйон гривень, що більше минулорічного показника на 30 %.

Відповідно до наказу Державної фіскальної служби України від 04.07.2016 №588 Чернівецькій митниці ДФС було доведено цільовий показник плану Прем’єр – міністра України у сумі 158, 2 млн.грн., що на 20 % більше, ніж індикативний показник, визначений Міністерством фінансів України (132 млн.грн.).

«Фактично у серпні Чернівецькою митницею цільовий план виконано на 120, 7%, виконання індикативних показників Мінфіну у відсотковому відношенні становить майже 145 %, – констатує керівник митниці Микола Салагор. – До слова, за рахунок перевиконання індикативних показників упродовж серпня на облаштування доріг митницею спрямовано кошти у сумі понад 29 мільйонів гривень. Отже, цього року до обласного спецфонду митницею спрямовано понад 158 мільйонів гривень, а з початку дії експерименту – більш ніж 288 мільйонів. І знову ж таки хочу підкреслити, – наголошує Микола Михайлович, – що зазначені здобутки є результатом дієвої роботи як митників, так і бізнес-спільноти».

peredplata