Засуджені Сокирянської ВК № 67 відсвяткували «День знань»

Засуджені Сокирянської ВК № 67 відсвяткували «День знань»З метою організованого початку 2016/2017 навчального року в загальноосвітньому навчальному закладі Сокирянської виправної колонії (№67) відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області
1 вересня 2016 року відбулись урочисті культурно-масові та просвітницькі заходи. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

У проведенні даних заходів з нагоди свята «День знань» взяли участь педагогічний колектив навчального закладу, міський голова, представник Сокирянського районного відділу освіти, співробітники установи.
З гарними привітаннями виступив директор навчального закладу Олександр Вулковський, міський голова Василь Равлик, класні керівники школи. Побажали всім випускникам школи міцного здоров’я, мирного неба, успіхів та впевненості в подальшому житті на волі.
Заступник начальника установи по соціально-виховній та психологічній роботі підполковник внутрішньої служби Віталій Грабовський висловив слова вдячності всьому педагогічному колективу навчального закладу за важливу справу забезпечення права засуджених на освіту і створення сприятливих умов їх навчання.
Після проведення даного заходу відбувся перший урок за темою: «Від проголошення Незалежності до нової України».

peredplata