На Буковині загиблому кіборгу встановили меморіальну дошку

На Буковині загиблому кіборгу встановили меморіальну дошку

1 вересня, у Великокучурівській школі, Сторожинецького району загиблому кіборгу Володимиру Бузенку відкрили меморіальну дошку

На відкриття пам’ятної дошки Герою Володимиру Бузенку завітали його родина, представники місцевої та обласної влади, його земляки, які також пройшли АТО і громадськість.

В першу чергу, всі присутні вшанували пам’ять полеглих на війні воїнів хвилиною мовчання.

А учні школи, де навчався загиблий кіборг Володимир Бузенко, виклали під стінами зі свічок символічну цифру 26, адже він загинув у свої 26 років.

Мати Героя Марія Бузенко на перше вересня привела до школи онука Марка-Еліо. Вона майже через сльози сказала: «Сьогодні – дуже урочистий день. Колись я ходила щороку зі своїми дітьми на перший та останній дзвоник – це для мене було велике свято. Володимир буде прикладом для учнів школи, бо він загинув за них, за нас, за мирне майбутнє. Мій син воював заради цієї малечі».

Голова Великокучурівської об’єднаної територіальної громади Василь Тодеренчук у своєму виступі зазначив, що у громаді проведуть обговорення щодо того, аби школу назвали ім’ям Героя. Про це повідомляє «Сторожинець.Інфо»

Нагадаємо, Володимир Бузенко служив у у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади,а потім в окремому аеромобільному батальйоні 81-ї десантно-штурмової бригади. Загинув 20 січня 2015 року під час масованого обстрілу Донецького аеропорту.

peredplata