В Чернівцях розпочалось справжнє ралі + КАРТА

В Чернівцях розпочалось справжнє ралі + КАРТА6 та 7 липня на теренах Чернівецької та Івано-Франківської областей проходитиме наймасштабніша автогонка нашої країни на гравійних трасах – «Александров Ралі Карпати», присвячена пам’яті видатного українського спортсмена та інженера Андрія Александрова.

Від рівня та якості підготовки та проведення ралі залежить не лише перспектива етапів Кубка та чемпіонатів Європи і світу в буковинському та прикарпатському регіонах, а й подальша інтеграція Чернівецької та Івано-Франківської областей у європейське співтовариство, залучення нових інвестицій, активізація туризму, ріст добробуту місцевого населення, – вважають організатори раллі.

6 липня в Чернівцях відбудеться старт ІІІ етапу чемпіонату України з ралі, етапу Кубку Європи, міжнародного ралі «Александров Ралі Карпати», де учасникам запропонують подолати швидкісний відрізок центральними вулицями міста.

В Чернівцях розпочалось справжнє ралі + КАРТА
В Чернівцях розпочалось справжнє ралі + КАРТА

В цей день, 6 липня, з 13:00 до 15:30 рух транспорту центром Чернівців буде частково перекрито, а з 15:30 до 21:00 перекрито повністю (карта-схема додається). Прес-конференція, офіційний старт та дві короткі презентаційні швидкісні заїзди, що проходитимуть центральними вулицями міста (карта-схема додається) розпочнуться на Соборній площі з 18:00.

Зони розміщення глядачів – Соборна, Центральна та Театральна площі.

Орієнтовно з 20:30 до 22:00 на Соборній площі відбудеться урочиста церемонія відкриття «Александров Ралі Карпати» та святковий концерт участю українського співака та учасника ралі Кузьми Скрябіна.

Прохання до мешканців та гостей міста: 6 липня з 15:30 до 21:00 прибрати свої автомобілі з території проведення стартової ділянки ралі (див.карту-схему), уважно пильнувати своїх дітей та тварин, не вживати алкогольні та слабоалкогольні напої в скляній тарі під час проведення заходу на Соборній площі.

Будь-яке пересування дорогами швидкісної ділянки під час проведення стартового етапу ралі є вкрай небезпечним і суворо забороненим!

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Адже прийняття цих престижних змагань є чудовою можливістю для Чернівців яскраво засяяти на спортивній та туристичній мапах світу.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Світлина

peredplata