Буковинські пожежники ліквідували 6 пожеж

5 вересня в с. Киселів Кіцманського району виникла пожежа в житловому буднику. Як з’ясувалося, причиною пожеж стало паління в ліжку 26-річного сина власниці будинку. Чоловік запалив цигарку, заснув та не помітив як недопалок випав з його руки. Цигарка потрапила у постільні речі та спричинила їх займання. Пожежу помітила сусідка, яка поралася на вулиці по господарству та побачила дим, що виходив із житлового будинку. Вона повідомила про пожежу власницю, яка теж була на вулиці. Люди зайшли всередину будинку, розбудили чоловіка та вивели його у безпечне місце, після чого зателефонували за номером 101. На місце події було направлено черговий караул рятувальників з м. Кіцмань та місцеву пожежну команду с. Южинець. Вогнеборці локалізували, а в подальшому і ліквідували пожежу. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області

Ще один житловий будинок горів у с. Вашківці Сокирянського району. Пожежу помітила власниця будинку. Жінка разом із сусідами намагалася самотужки впоратися із вогнем, однак всі їх зусилля були марні. Коли люди зрозуміли, що самі не в змозі ліквідувати пожежу, вони зателефонували за номером 101. На той час вогонь встиг поширитися на значну площу та охопити практично весь будинок. Площа пожежі склала 60 кв.м. Прибувши на місце події, рятувальники ліквідували пожежу та запобігли перекиданню вогню на поруч розташовані будівлі.
У с. Костинці Сторожинецького району горіла суха трава на відкритій території. Площа пожежі склала 2 га. Пожежу було ліквідовано рятувальниками Державної пожежно-рятувальної частини №12.

peredplata