У 2013 році Україну чекають сильні морози, повені, смертельна хвороба та спікер – Кличко

У 2013 році Україну чекають сильні морози, повені, смертельна хвороба та спікер - КличкоЕкстрасенси напророкували 55 трагічних дат для України в 2013 році

Народний синоптик з Дніпропетровська Валерія Некрасова вважає, що в наступному році на українців чекає 55 несприятливих днів, і всі вони пов\’язані з погодними коливаннями, пише видання \”Сегодня\”.

\”Самими\” чорними \”датами стануть 23 червня, 21 липня і 4 грудня. В ці дні будуть йти сильні дощі, і через це влітку будуть підтоплення та повені, а в зимову дату – сильна ожеледь.

Ще 20, 21 і 22 серпня я прогнозую сильні дощі та грози з вітром і, можливо, теж підтопленнями. Взимку сильних морозів варто чекати з 11 січня, тоді температура опуститься до -25 градусів, а в лютому мороз сягне -30.

Холодним буде і березень \”, – розповів народник. За його словами, побоюватися варто також двох п\’ятниць 13-го (так званих \”чорних\”) у вересні та грудні:\”Те, що ці дні небезпечні, перевірено тисячоліттями, потрібно бути особливо обережними за кермом та й взагалі\”, – розмірковує Некрасов.

А от за прогнозами нумеролога Людмили Жукової, важкими для України будуть січень і лютий – можливі акції протесту і моторошні перегони температур.

\”З\’явиться також нова хвороба, для якої буде характерна висока температура і сильна слабкість. Хвороба буде смертельною\”, – говорить Жукова. Вона також зазначила, що в березні в одній з північних областей обвалиться 9-поверховий будинок, і буде 19 загиблих, а в травні в Закарпатті будуть сильні зсуви з жертвами: \”Друга половина року буде більш спокійною – літо нас чекає спекотне і дощове, осінь тепла\”, – розмірковує Людмила.

Нагадаємо, незадовго до виборів екстрасенси розповіли, чого чекати від їх результатів. На їхню думку, Кличко стане спікером, Азаров буде довго керувати Кабміном, а опозиція провалиться.
Джерело tsn.ua

peredplata