На підтримку галузі охорони здоров’я додатково спрямували понад 4 мільйона гривень

Додатково на потреби галузі охорони здоров’я рішенням сесії міської ради спрямовано понад 4 мільйона гривень. Ці кошти отримано за рахунок перевиконання міського бюджету за перше півріччя цього року.
З цієї суми 560 тисяч гривень спрямовано на придбання вакцин для проведення туберкулінодіагностики, майже 440 тисяч гривень – на придбання медичного обладнання, зокрема 70 тисяч гривень виділено на закупівлю холтера для міської дитячої лікарні, 40 тисяч гривень – електрокардіографа для лікарні №4, 199 тисяч гривень – парового стерилізатора для пологового будинку №2, 115,5 тисяч гривень – фізіотерапевтичної апаратури реабілітаційному центру на вул. Шептицького, 15 тисяч гривень – на ремонт флюорографічного рентгенівського апарату в поліклініці №3.
Окрім того, 120 тисяч гривень спрямовано на подальшу інформатизацію поліклінік міста, впровадження та розвиток проекту «Електронна реєстратура», понад 385 тисяч гривень – на завершення ремонту із впровадженням заходів з енергозбереження в неврологічному відділенні лікарні №4, майже 150 тисяч на облаштування пандусів в лікувальних закладах (лікарні №2,3,4, ЦПМСД «Садгора» та пологовий будинок №1).
На збільшення фонду заробітної плати працівникам комунальних закладів охорони здоров’я спрямовано 2,6 мільйона гривень.

peredplata