Майбутніх айтішників запрошують у Дворик Ратуші познайомитися з роботами та професіоналами ІТ-галузі

«Start IT Fest» відбудеться 14 вересня у Дворику Ратуші. Його мета: активізувати у Чернiвцях IT спільноту, об’єднавши талановиту, допитливу молодь, яка цікавиться інформаційними технологіями та прагне змінити світ на краще. Захід готують «Фонд «Буковина інноваційна» спільно з центром робототехнiки «BOTEON» та IT школою «CHITS».

«Ми прагнемо надати вичерпну відповідь на питання: що таке ІТ та як можна долучитись до захоплюючого світу технологій», – говорять організатори заходу. Під час фесту професiонали подiляться власним досвідом роботи та розкажуть про переваги, бонуси та умови самореалізації в ІТ-галузі.

На «Start IT Fest» всi учасники зможуть:

– дізнатись про місце робототехніки в сучасному світі та перспективи її розвитку;

– взяти участь в майстер-класах з робототехніки та створити простого робота;

– відвідати унікальну демонстрацію роботів у Чернівцях, а саме робота жука, робота із мультфільму «Воллі», робота балансира, намалювати яскраву картину з роботом художником, посмакувати соками з роботом барменом, весело побавитись з мімічним обличчям робота тощо;

– долучитись до боїв роботів на основі мобільних платформ МК1, надрукувати міні сувеніри на 3D принтерах;

– познайомитись з натхненними спікерами, що є практикуючими професіоналами ІТ сфери – і ще багато цікавого та неочікуваного.

«Start IT Fest» Дворику Ратуші працюватиме 14 вересня з 15.00 до 21.00.

Довідково:

Програма навчального центру «BOTEON» спрямована на розвиток логічного мислення, навичок програмування і конструювання у дітей, віком від 9 років. Викладання дітям базових курсів з інформатики, схемотехніки і роботі з інформацією сприяє формуванню інженерного способу мислення, придбання навичок для найбільш затребуваних, перспективних і добре оплачуваних професій, таких як програміст, розробник систем автоматики і робототехніки, інженер конструктор.

IT школа «CHITS» – це команда професiоналiв-практикiв, яка готує спеціалістів різних напрямків у сфері ІТ.

Детальнішу інформацію про «Start IT Fest» можна отримати за контактами: тел. (098) 948 97 98 Мосін Ігор; тел. (099) 737 47 64 Катерина Нащук та написавши на e-mail: chernivtsi@boteon.com

peredplata