Буковинські правоохоронці попереджають мешканців краю про нову фінансову махінацію

Буковинські правоохоронці попереджають мешканців краю про нову фінансову махінаціюБуковинські правоохоронці попереджають мешканців регіону про нову фінансову махінацію

Чернівецька поліція попереджує мешканців нашої області про набуття популярності нової фінансової схеми, за допомогою якої зловмисники обдурюють довірливих громадян.

Дане звернення опубліковане на сайті Сектора комунікації в нашому регіоні.

Зловмисники пропонують довірливим громадянам надання безвідсоткових кредитів на певний період, при цьому не вимагають від них довідок про доходи та документи для застави певного майна. Шахраї дуже ретельно складають договори, аби піймати у юридичну пастку своїх клієнтів. При отриманні безвідсоткового кредиту зловмисники пропонують заплатити громадянам певну суму за консультацію юристів чи кредиторів. Як тільки людина ставить свій підпис під цим «документом», він залишається без власних коштів та кредитних коштів, які їм пообіцяли.

На жаль, але усі договори так чітко складені, що обдурені клієнти вже не можуть звернутися за допомогою до правоохоронних органів. Буковинські поліцейські закликають мешканців регіону дуже ретельно перечитувати нюанси документів та звертатись за допомогою до незалежних юристів. В інших випадках – краще взагалі відмовитись від такої «фінансової допомоги», бо безкоштовний сир буває лише у мишоловці.

Джерело: 0372

peredplata