Упродовж вихідних співробітниками Чернівецької митниці зафіксовано 28 випадків порушення митних правил

В пунктах пропуску Чернівецької митниці упродовж вихідних вилучено продукти харчування, підакцизні товари, у тому числі близько 1 800 пачок цигарок різних марок на суму понад 38 тис.грн. та тягач вартістю 400 тисяч гривень
Зокрема, 18 вересня в пункті пропуску «Порубне» митного поста «Вадул – Сірет» співробітники Чернівецької митниці ДФС спільно з працівниками Управління СБУ у Чернівецькій області через спробу незаконного переміщення тютюнових виробів вилучили вантажний автомобіль марки «IVECO» 2008 р.в., оцінений у 400 000 грн.
Приховані від митного контролю цигарки різних марок було виявлено під час поглибленого огляду транспортного засобу під керуванням водія однієї із транспортних фірм Румунії, що здійснював перевезення товару до сусідньої Румунії.
У відношенні громадянина складено протокол за ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України (дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю в спеціально виготовлених тайниках).

peredplata