У Клішківцях на Буковині розбійники грабують і б\”ють людей

У Клішківцях на Буковині розбійники грабують і б"ють людейУ селі Клішківці Хотинського району невідомі скоїли розбійний напад у помешканні двох пенсіонерів.

Про це у мережі Facebook повідомила журналістка Анна Данилюк

\”Щойно розповіли знайомі, що у с. Клішківці на Хотинщині у ніч з суботи на неділю на пенсіонерів було скоєно розбійний напад. Старшого віку людей страшенно побили серед ночі і пограбували. Кажуть, що з голови чоловіка зробили місиво, численні переломи. Жінку побили менше, вона ще знайшла сили кликати серед ночі на допомогу. Чоловік її був без свідомості. Сусіди викликали міліцію, людей забрали у лікарню. Нібито чоловік ще перебуває в комі. Село тільки про це й говорить, люди перестрашені. Знайома каже, що це не перший випадок. У сусідніх Зарожанах 10 таких пограбувань було за останній час. Жоден злочин не розкритий. Банда гуляє й далі. Інформації про це на сайті Чернівецької поліції наразі немає, про гучні злочини там не повідомляють, лише про дріб\”язкові крадіжки чи напади\”, – повідомила вона.

\”Сьогодні у церкві с. Клішківці постраждалим збирали гроші на лікування. Сім\”я дуже поважна, газдовита, люди мали певні збереження, бус, тракторець. Видно, нападники про це знали. Щонеділі ці поважні люди приїжджали до церкви бусом, по дорозі підвозили сусідів. Останній раз (минулої неділі) вони були на службі Божій у вишитих сорочках… Сьогодні село молилось у храмі за їхнє одужання…\”, – йдеться у дописі журналістки.

peredplata