Телевізори Samsung D7000 за межею можливого

Телевізори Samsung D7000 за межею можливогоКомпанія Samsung Electronics давно зарекомендувала себе як надійний продавець якісної побутової техніки для дому. В цьому році компанія випустила кілька цікавих моделей телевізорів, які дійсно заслуговують уваги з боку користувачів. На ринку з\’явилися LCD-телевізор Samsung D7000.

У різних моделях різна діагональ: 40, 46 і 55 дюймів. За аналогією з флагманськими моделями D8000 в основу дизайну покладена концепція, яка отримала назву OneDesign: тонка п\’яти міліметрова рамка, що обрамляє екран, напівпрозорі матеріали і оригінальна Х-образна підставка. У нових пристроях підтримується технологія Smart TV, що відкриває можливість доступу в Інтернет. Користувальницький інтерфейс SmartHub дозволяє відвідувати сторінку магазину додатків для ТБ SamsungApps. Звичні телеканали тепер доповнені віджетами від Zoomby, ВГТРК, Стрім-Інтерактив і Tvigle. Завдяки їм, звичайно, можна у вільному режимі переглядати різні телепередачі, фільми та інше відео.

За обробку зображення відповідає процесор 3D HyperRealEngine. З метою підвищити контрастність відео застосовується технологія MicroDimming, що здійснює локальне затемнення темних кольорів. Функція WideColorEnhancerPlus дозволяє розширити діапазон відтворюваних тонів і підвищити природність кольорів. Дуже часто користувачі відзначають, що під час перегляду динамічних сцен на деяких інших моделях телевізійних пристроїв зображення стає розмитим, втрачаючи чіткість. Щоб не допустити подібного, в моделях серії D7000 застосовується спеціальна технологія ClearMotionRate 800. Якщо говорити про звук, то у Samsung D7000 встановлені системи звуку SRS TheaterSound HD і 3D Sound. До того ж, шановні користувачі, у кожній моделі передбачена фірмова технологія обробки звуків SamsungDepthRenderingTechnologу, яка відповідає за формування в приміщенні об\’ємного звукового поля. Будь-який відеопотік може бути трансформований в тривимірний формат завдяки процесору 3D HyperRealEngine. Правда, для перегляду об\’ємного відео знадобляться-3D окуляри затвора типу, які використовують Bluetooth для синхронізації з телевізором.

Тим, хто збирається купити телевізор в Києві, можна порадити не поспішати. Незважаючи на широкий асортимент продукції, в більшості випадків столичні магазини побутової техніки кілька завищують ціну на неї. Більш економним варіантом є замовлення техніки в мережі Інтернет. Правда, не кожен інтернет-магазин побутової техніки Одеса, наприклад, заслуговує уваги. При здійсненні замовлення на сайті іншого міста необхідно переконатися в якості продукції та надійності продавця, попередньо ознайомившись з відгуками про те або іншому магазині. Це важлива частина покупок через Інтернет.

peredplata